اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 4 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 4 دى ماه 1403 ساعت: 1:25:33

۵ روش‌ برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی بعد از پوست گرفتن

۵ روش‌ برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی بعد از پوست گرفتن

سیب زمینی یکی از مواد غذایی خوشمزه و پرمصرف در سراسر جهان است که در اکثر غذاهای مدرن و سنتی استفاده می‌شود. اگر شما بلافاصله بعد از خرد کردن سیب زمینی خام شروع به پخت آن نکنید ممکن است متوجه تغییر رنگش شوید. سیاه شدن سیب زمینی بعد از چند دقیقه امری عادی است که به دلیل آنزیم‌های آن رخ می‌دهد.

منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 آبان 1402ساعت انتشار : 17:1:13