اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 2 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 18:25:11

با چه مواد غذایی می‌توانیم کودکان‌مان را از ابتلا به امیکرون محافظت کنیم؟

توصیه مهم تغذیه‌ای به مبتلایان آنفلوآنزا

ایسنا نوشت: کارشناس تغذیه گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آذر 1401ساعت انتشار : 19:0:54