تهران - ایرنا - کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: تمام گندم های وارده به کارخانه های آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی (سیلوها) از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 مرداد 1395ساعت انتشار : 14:52:22تهران - ایرنا - کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: تمام گندم های وارده به کارخانه های آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی (سیلوها) از نظر بهداشتی مورد ارزیابی قرار می گیرد.