نتایج برخی از تحقیقات نشان میدهد احتمال سرطان زا بودن قسمتهای سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ دادهاند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر میشود.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1395ساعت انتشار : 22:19:4نتایج برخی از تحقیقات نشان میدهد احتمال سرطان زا بودن قسمتهای سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ دادهاند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر میشود.