حفظ تحرک بدنی در ایام تعطیل با ۳۰ دقیقه پیاده روی تند در طول روز
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، ضمن تشریح اصول تغذیه سالم در ایام نوروز، بر رعایت تعادل و تنوع غذایی در این ایام، تاکید کرد.
به گزارش ایلنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، احمد اسماعیل زاده به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، ضمن ارائه توصیههای تغذیهای در این ایام، گفت: با توجه به برنامههای ویژه ایام نوروز و مصرف زیاد انواع شیرینی، خشکبار و آجیل و کمتر شدن تحرک افراد، باید توجه داشت برای داشتن برنامه غذایی سالم در ایام نوروز استفاده از یک برنامه غذایی متنوع که مطابق نیاز افراد باشد، توصیه میشود. وی برنامه غذایی متنوع را مصرف مواد غذایی از تمام گروههای غذایی اصلی عنوان کرد و افزود: شش گروه غذایی اصلی وجود دارد که باید از همه آنها مطابق نیاز مصرف شود. این شش گروه عبارتند از غلات، میوه ها، سبزی ها، لبنیات، گوشتها و چربی ها.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 فروردین 1403ساعت انتشار : 11:0:48