اهواز – ایرنا – رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نداشتن امنیت غذایی و نامناسب بودن الگو و سبک غذایی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماری غیر واگیر از جمله قلبی، عروقی، فشار خون، دیابت و سرطان ها است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 مهر 1395ساعت انتشار : 17:2:23اهواز – ایرنا – رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: نداشتن امنیت غذایی و نامناسب بودن الگو و سبک غذایی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماری غیر واگیر از جمله قلبی، عروقی، فشار خون، دیابت و سرطان ها است.