اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:1:14

راهکارهای لازم برای کاهش بقایای سموم در محصولات به کار گرفته شود

راهکارهای لازم برای کاهش بقایای سموم در محصولات به کار گرفته شود

همدان- ایرنا- مدیر نظارت بر غذا و فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: میزان باقیمانده آفت کش ها در محصولات باغی و کشاورزی خطرات جبران ناپذیری بر سلامت انسان دارد بنابراین به کارگیری راهکارهای لازم برای کاهش بقایای سموم به منظور حفظ سلامتی بدن ضروری است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اسفند 1403ساعت انتشار : 10:25:11