اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 28 مرداد ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 28 مرداد ماه 1404 ساعت: 9:0:23

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین تورم را تجربه کردند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین تورم را تجربه کردند؟

براساس اعلام مرکز آمار ایران، در خرداد امسال درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش "زراعت، باغداری و دامداری سنتی" در ۱۲ منتهی به خرداد ۱۴۰۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل اندکی کاهش داشته‌ است. همچنین در این ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه سبزیجات و حبوبات با ۵۳.۷ درصد و کمترین تورم مربوطه به گروه غلات با ۱۵.۷ درصد است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مرداد 1404ساعت انتشار : 12:0:7