اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:32

تولید سم آفلاتوکسین با نگهداری نادرست آجیل و خشکبار

تولید سم آفلاتوکسین با نگهداری نادرست آجیل و خشکبار

مشهد - ایرنا - عضو گروه پژوهشی ریزفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نگهداری نادرست آجیل و خشکبار می تواند به تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 اسفند 1394ساعت انتشار : 13:22:22
مشهد - ایرنا - عضو گروه پژوهشی ریزفناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: نگهداری نادرست آجیل و خشکبار می تواند به تولید سم آفلاتوکسین، به عنوان عامل سرطان زا منجر شود.