اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:1

دلیل کیفیت پایین نان خوزستان مشخص شد

دلیل کیفیت پایین نان خوزستان مشخص شد

دزفول - ایرنا - رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول با اشاره به تحقیقات انجام شده پیرامون چرایی کیفیت پایین نان در خوزستان گفت: کیفیت پایین نان در خوزستان به دلیل پخت نامناسب است که با رعایت سه نکته امکان تحول در کیفیت آن وجود دارد.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 9:0:6