اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 11 آبان ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 10 آبان ماه 1403 ساعت: 17:1:29

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

بهترین ظرف برای مصرف غذاهای داغ

در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 مهر 1396ساعت انتشار : 20:42:57
در تهیه غذاهای نذری باید به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمام موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها و حبوبات باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند