اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 29 مهر ماه 1399
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 29 مهر ماه 1399 ساعت: 19:0:52

آژیر قرمز برای پرهیز از ضایعات غذایی در ایران/ آثار کرونا بر امنیت غذایی کشورها

آژیر قرمز برای پرهیز از ضایعات غذایی در ایران/ آثار کرونا بر امنیت غذایی کشورها

رییس انجمن تغذیه ایران با هشدار نسبت به ضایعات و هدر رفت غذایی در کشور، گفت: سهم ایران از کل غذایی که هرسال در جهان به هدر می‌رود، ۲.۷ درصد است. بر این اساس ضایعات موادغذایی در ایران معادل ٣٥‌میلیون تن است این درحالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩٠‌میلیون تن موادغذایی راهی زباله‌ها می‌شود.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1399ساعت انتشار : 11:0:25
رییس انجمن تغذیه ایران با هشدار نسبت به ضایعات و هدر رفت غذایی در کشور، گفت: سهم ایران از کل غذایی که هرسال در جهان به هدر می‌رود، ۲.۷ درصد است. بر این اساس ضایعات موادغذایی در ایران معادل ٣٥‌میلیون تن است این درحالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩٠‌میلیون تن موادغذایی راهی زباله‌ها می‌شود.