اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:2:25

دستیابی به دانش فنی پایش فساد ماهی

دستیابی به دانش فنی پایش فساد ماهی

پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی به دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانو سنسور های حساس به  PHدست یافتند

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 فروردین 1397ساعت انتشار : 12:1:51
پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی به دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانو سنسور های حساس به  PHدست یافتند