شیراز - ایرنا - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:طرح افزایش میزان سبوس در نان های سنگک به عنوان نان سلامت بخش، از مرداد در شهر شیراز اجرا می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1395ساعت انتشار : 9:37:25شیراز - ایرنا - مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:طرح افزایش میزان سبوس در نان های سنگک به عنوان نان سلامت بخش، از مرداد در شهر شیراز اجرا می شود.