اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 دى ماه 1403 ساعت: 16:25:17

مقاومت در برابر آنتی بیوتیک‌ها، امنیت غذایی را تهدید می کند

مقاومت در برابر آنتی بیوتیک‌ها، امنیت غذایی را تهدید می کند

استفاده بیش از حد و سوء استفاده از آنتی بیوتیک و سایر عوامل ضد میکروبی باعث افزایش تقویت و مقاومت در میان میکروب شده است که به این ترتیب این آنتی بیوتیک ها که برای جلوگیری از بیماری طراحی شده بودند، خود موجب عفونت و بیماری می شوند.

منبع خبر : صدای اقتصاد - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1394ساعت انتشار : 15:18:13
استفاده بیش از حد و سوء استفاده از آنتی بیوتیک و سایر عوامل ضد میکروبی باعث افزایش تقویت و مقاومت در میان میکروب شده است که به این ترتیب این آنتی بیوتیک ها که برای جلوگیری از بیماری طراحی شده بودند، خود موجب عفونت و بیماری می شوند.