عضو هیات علمی انجمن تغذیه ایران با اشاره به برخی از نکات تغذیهای مهم در بروز و یا پیشگیری از بروز بیماریهای بدخیم و سرطان، گفت: بر اساس نتایج تحقیقات، تغذیه با ۳۰ درصد از بروز سرطانها ارتباط دارد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 مهر 1398ساعت انتشار : 12:0:33عضو هیات علمی انجمن تغذیه ایران با اشاره به برخی از نکات تغذیهای مهم در بروز و یا پیشگیری از بروز بیماریهای بدخیم و سرطان، گفت: بر اساس نتایج تحقیقات، تغذیه با ۳۰ درصد از بروز سرطانها ارتباط دارد.