صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نمایندگان مجلس وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را تعیین کردند.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 فروردین 1395ساعت انتشار : 18:37:19صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نمایندگان مجلس وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را تعیین کردند.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نمایندگان در نشست علنی روز یکشنبه، 15 فروردینماه مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه تنظیم برخی از احکام برنامههای توسعه کشور با مواد 8 و 9 آن موافقت کردند.در ماده 8 این لایحه آمده است که شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با وظایف زیر تشکیل میگردد:الف- سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتیب- بررسی و تصویب برنامهها و تدابیربخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذاییپ- تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذاییت- تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرحهای بزرگ توسعهایث- تصویب برنامه اجرائی سامانه "خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذایی"ج- تصویب سازوکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتیچ- ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرائی مربوطآییننامه اجرائی این ماده مشتمل بر ترکیب اعضای شورا، تشکیلات و شرح وظایف تفصیلی با پیشنهاد مشترک سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی تهیه میشود و حداکثر ظرف مدت ششماه پس از ابلاغ این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.در ماده 9 آمده است که عقد قرارداد و هرگونه پرداخت مازاد بر تعرفه تعیینشده برای آندسته از خدمات تشخیصی، بهداشتی و درمانی که در بسته بیمهپایه سلامت اعلام میشود توسط شرکتهای بیمه تجاری و سازمان بیمه سلامت ایران با اشخاص حقیقی و حقوقی تحت هر عنوان ممنوع است. پرداخت حق سرانه بیمه تکمیلی به جز در مواردی که در قوانین خاص معین شده است، بر عهده افراد بیمهشده است. منظور از بیمه تکمیلی فهرست خدماتی است که در تعهد بیمهپایه سلامت نیست.در تبصره یک این ماده آمده است که کلیه دستگاههای اجرائی موضوع ماده(5) قانون مدیریت خدمات کشوری موظف به اجرای موضوع این حکم و رعایت تعرفههای مصوب هستند.همچنین تبصره 2 ماده 9 میگوید که وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی(بیمه مرکزی ایران) و تعاون، کار و رفاه اجتماعی حسب مورد مسؤول حسن اجرای این ماده میباشند.