سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو)، در جدیدترین گزارش خود از وضعیت قیمت مواد غذایی جهان اعلام کرد که در ماه فوریه برای نخستین بار طی 4 ماه گذشته قیمت مواد غذایی دستخوش کاهش شد. یکی از عوامل اصلی این کاهش، نگرانی از افت تقاضای جهانی برای روغن نباتی به واسطه شیوع ویرس کووید-19 است.
منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 اسفند 1398ساعت انتشار : 7:0:52سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو)، در جدیدترین گزارش خود از وضعیت قیمت مواد غذایی جهان اعلام کرد که در ماه فوریه برای نخستین بار طی 4 ماه گذشته قیمت مواد غذایی دستخوش کاهش شد. یکی از عوامل اصلی این کاهش، نگرانی از افت تقاضای جهانی برای روغن نباتی به واسطه شیوع ویرس کووید-19 است.