اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 دى ماه 1403 ساعت: 17:25:27

حسگری برای جداسازی و شناسایی یک رنگزا از پساب صنایع غذایی و دارویی

حسگری برای جداسازی و شناسایی یک رنگزا از پساب صنایع غذایی و دارویی

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر جاذبی پلیمری را طراحی کردند که به واسطه آن می‌توان نوعی پساب‌های رنگزا را که مقادیر بیش از حد مجاز آن سبب بروز مشکلات حساسیتی و بیش فعالی خصوصا در کودکان می‌شود، تصفیه کرد و از آن نیز حسگری را برای شناسایی این ماده رنگزا تهیه کردند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 آبان 1399ساعت انتشار : 12:1:8
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر جاذبی پلیمری را طراحی کردند که به واسطه آن می‌توان نوعی پساب‌های رنگزا را که مقادیر بیش از حد مجاز آن سبب بروز مشکلات حساسیتی و بیش فعالی خصوصا در کودکان می‌شود، تصفیه کرد و از آن نیز حسگری را برای شناسایی این ماده رنگزا تهیه کردند.