تهران- ایرنا- کارشناسان صنایع غذایی و دامپزشکی تاکید می کنند سیستم های پیش سردکن و بسته بندی محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز، طیور و آبزیان باید جایگزین عرضه باز آنها شود تا محصولی عاری از بیماری و میکروب به دست مصرف کنندگان برسد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 مرداد 1397ساعت انتشار : 12:1:36تهران- ایرنا- کارشناسان صنایع غذایی و دامپزشکی تاکید می کنند سیستم های پیش سردکن و بسته بندی محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز، طیور و آبزیان باید جایگزین عرضه باز آنها شود تا محصولی عاری از بیماری و میکروب به دست مصرف کنندگان برسد.