اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 دى ماه 1403 ساعت: 21:26:11

تولید روزانه گوشت مرغ به ۲۲۰ تُن در روز می رسد

تولید روزانه گوشت مرغ به ۲۲۰ تُن در روز می رسد

مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت : با افزایش جوجه‌ریزی‌های انجام شده انتظار می‌رود میزان تولید روزانه گوشت مرغ در استان تا پایان هفته جاری به ۲۲۰ تُن در روز برسد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1400ساعت انتشار : 14:0:47