اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 16:25:14

سنجش ید نمک های خوراکی/کاهش ۶۱.۵درصدی بیماری گواتر

سنجش ید نمک های خوراکی/کاهش ۶۱.۵درصدی بیماری گواتر

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه طی دو دهه پوشش مصرف نمک یددار به ۹۸ درصد در کشور رسید، گفت: در این مدت، بیماری گواتر از ۶۸ درصد به ۶.۵ درصد در کشور کاهش یافته است.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:2:58
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با بیان اینکه طی دو دهه پوشش مصرف نمک یددار به ۹۸ درصد در کشور رسید، گفت: در این مدت، بیماری گواتر از ۶۸ درصد به ۶.۵ درصد در کشور کاهش یافته است.