رشت - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به جوجه ریزی های انجام شده، گفت: برآورد می شود تا 22 هزار تن گوشت مرغ به بازار استان وارد شود که این مقدار تولید می تواند تا پایان ماه مبارک رمضان جوابگوی مصرف کنندگان این محصول باشد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:0:51رشت - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به جوجه ریزی های انجام شده، گفت: برآورد می شود تا 22 هزار تن گوشت مرغ به بازار استان وارد شود که این مقدار تولید می تواند تا پایان ماه مبارک رمضان جوابگوی مصرف کنندگان این محصول باشد.