اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 دى ماه 1403 ساعت: 6:25:15

چگونگی تقلب در افزودن روغن‌های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو

چگونگی تقلب در افزودن روغن‌های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو

معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به یکی از انواع تقلب در مواد غذایی که مخلوط کردن مواد تقلبی به مواد غذایی است, تقلب در افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو را تشریح کرد.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مرداد 1396ساعت انتشار : 18:52:48
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به یکی از انواع تقلب در مواد غذایی که مخلوط کردن مواد تقلبی به مواد غذایی است, تقلب در افزودن روغن های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو را تشریح کرد.