اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 دى ماه 1403 ساعت: 9:25:12

ضرورت توجه به سلامت غذاهای سرخ کردنی

ضرورت توجه به سلامت غذاهای سرخ کردنی

کارشناس اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در مورد عوامل ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن و بهینه کردن شرایط تهیه غذاهای فست فود توضیحاتی ارائه داد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1396ساعت انتشار : 11:22:35
کارشناس اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در مورد عوامل ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن و بهینه کردن شرایط تهیه غذاهای فست فود توضیحاتی ارائه داد.