تهران - ایرنا - کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: طبق گزارشات دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طرح غنی سازی آرد نانوایی در کاهش کم خونی ناشی از فقرآهن و همچنین برطرف کردن کمبود اسید فولیک موثربوده است.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 02 آبان 1396ساعت انتشار : 15:17:23تهران - ایرنا - کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: طبق گزارشات دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طرح غنی سازی آرد نانوایی در کاهش کم خونی ناشی از فقرآهن و همچنین برطرف کردن کمبود اسید فولیک موثربوده است.