تهران- ایرنا- رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و بیوتکنولوژی کشاورزی از دستیابی به فناوری بهینه تولید بتاکاروتن از ریزجلبک «دونالیلا سالینا» در بیوراکتور این پژوهشکده خبر داد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 تیر 1396ساعت انتشار : 17:12:18تهران- ایرنا- رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی و بیوتکنولوژی کشاورزی از دستیابی به فناوری بهینه تولید بتاکاروتن از ریزجلبک «دونالیلا سالینا» در بیوراکتور این پژوهشکده خبر داد.