اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 13 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 13 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 1:25:49

مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

یک مطالعه جدید نشان می دهد همبرگر و پیتزا علاوه بر افزایش وزن در بزرگسالان، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را نیز افزایش دهند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 شهریور 1396ساعت انتشار : 10:47:29