تهران- ایرنا- رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور با هدف تعیین الگوی مصرف مواد غذایی توسط این انستیتو و با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت آغاز شد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 دی 1397ساعت انتشار : 12:1:20تهران- ایرنا- رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور با هدف تعیین الگوی مصرف مواد غذایی توسط این انستیتو و با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت آغاز شد.