اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 21 فروردين ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 21 فروردين ماه 1404 ساعت: 4:26:31

واکنش کارخانه هر در مواجهه با شیرهای تقلبی

واکنش کارخانه هر در مواجهه با شیرهای تقلبی

یک متخصص علوم و صنایع غذایی می‌گوید: «شیر و محصولات لبنی ساخت ایران در مقایسه با کشورهای عراق و برخی کشورهای عربی که با شیرخشک، چربی گیاهی و مارگارین، لبنیات خود را تولید و در واقع می‌سازند، شرایط بسیار مطلوب‌تری دارد و ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی و حتی آمریکایی، بخش اعظم محصولات لبنی خود را به‌طور مستقیم با شیر تازه دام و با رعایت ضوابط مربوطه تهیه می‌کند.» دکتر حمید خسروی، متخصص صنایع‌غذایی و مشاور و مدرس صنعت لبنیات می‌گوید: این باور غلط شکل گرفته در میان تعدادی از مردم که گمان می‌کنند میزان تقلب و تخلف در کارخانجات لبنی ایران زیاد و کیفیت و ارزش‌غذایی شیرخام و محصولات صنایع‌لبنی در مقایسه با لبنیاتی‌های سنتی و محلی پایین است، تصوری کاملا نادرست است. ۲۵ تست بر روی شیرهای مشکوک

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1403ساعت انتشار : 19:25:30