یک متخصص علوم و صنایع غذایی میگوید: «شیر و محصولات لبنی ساخت ایران در مقایسه با کشورهای عراق و برخی کشورهای عربی که با شیرخشک، چربی گیاهی و مارگارین، لبنیات خود را تولید و در واقع میسازند، شرایط بسیار مطلوبتری دارد و ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی و حتی آمریکایی، بخش اعظم محصولات لبنی خود را بهطور مستقیم با شیر تازه دام و با رعایت ضوابط مربوطه تهیه میکند.» دکتر حمید خسروی، متخصص صنایعغذایی و مشاور و مدرس صنعت لبنیات میگوید: این باور غلط شکل گرفته در میان تعدادی از مردم که گمان میکنند میزان تقلب و تخلف در کارخانجات لبنی ایران زیاد و کیفیت و ارزشغذایی شیرخام و محصولات صنایعلبنی در مقایسه با لبنیاتیهای سنتی و محلی پایین است، تصوری کاملا نادرست است. ۲۵ تست بر روی شیرهای مشکوک
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1403ساعت انتشار : 19:25:30