اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 3 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 3 بهمن ماه 1403 ساعت: 16:25:34

ارتقای امنیت غذایی با بهره گیری از منابع شور

ارتقای امنیت غذایی با بهره گیری از منابع شور

با حضور کارشناسان ۹ استان در یزد مشکلات تولید انار بررسی شد.

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آذر 1398ساعت انتشار : 12:0:45
با حضور کارشناسان ۹ استان در یزد مشکلات تولید انار بررسی شد.