اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 13:25:55

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تولید فرآورده های غذایی در واحدهای کوچک آزاد شد

تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل جدید این سازمان، تولید کنندگان محصولات غذایی می توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو، فرآورده های غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید کنند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 تیر 1396ساعت انتشار : 14:12:24
تهران - ایرنا - رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس دستورالعمل جدید این سازمان، تولید کنندگان محصولات غذایی می توانند طبق ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان غذا و دارو، فرآورده های غذایی را در قالب شناسه نظارت کارگاهی تولید کنند.