اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 27 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 27 دى ماه 1403 ساعت: 0:25:42

استفاده از پروتئین‌های میکروجلبک‌ها برای تهیه گوشت و پنیر با پایه گیاهی

استفاده از پروتئین‌های میکروجلبک‌ها برای تهیه گوشت و پنیر با پایه گیاهی

گروه شیلات و آبزیان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت و پنیر با پایه گیاهی(آنالوگ) با استفاده از ترکیبات مستخرج از میکروجلبک‌ها شدند.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 بهمن 1400ساعت انتشار : 12:0:44
گروه شیلات و آبزیان دانشگاه تهران موفق به تولید گوشت و پنیر با پایه گیاهی(آنالوگ) با استفاده از ترکیبات مستخرج از میکروجلبک‌ها شدند.