شیراز - ایرنا- معاون پژوهشی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف لبنیات سنتی و به ویژه کشک سنتی، احتمال مسمومیت بوتولیسم در مصرف کنندگان را افزایش می دهد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398ساعت انتشار : 12:0:57شیراز - ایرنا- معاون پژوهشی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف لبنیات سنتی و به ویژه کشک سنتی، احتمال مسمومیت بوتولیسم در مصرف کنندگان را افزایش می دهد.