از زمان شیوع ویروس کرونا در ایران، برخی افراد در رسانهها و شبکههای مجازی توصیههایی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس یا جلوگیری از اپیدمی آن مطرح کردهاند. برخی نیز بر اساس باورهای پیشین خود، به استفاده از دود اسپند (اسفند) یا برخی مواد غذایی روی آوردهاند تا خود را از شر این ویروس در امان بدارند. این باورها چقدر درست هستند؟ آیا مصرف برخی مواد غذایی میتواند ما را از ابتلا به کووید-19 در مصون کند؟ دکتر حمید سوری - استاد اپیدمیولوژی و عضو ستاد کنترل اپیدمی کرونا - در بخش دوازدهم از سری ویدئوهای «کرونا را بیشتر بشناسیم» به این پرسشها پاسخ میدهد.
منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اسفند 1398ساعت انتشار : 7:0:47از زمان شیوع ویروس کرونا در ایران، برخی افراد در رسانهها و شبکههای مجازی توصیههایی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس یا جلوگیری از اپیدمی آن مطرح کردهاند. برخی نیز بر اساس باورهای پیشین خود، به استفاده از دود اسپند (اسفند) یا برخی مواد غذایی روی آوردهاند تا خود را از شر این ویروس در امان بدارند. این باورها چقدر درست هستند؟ آیا مصرف برخی مواد غذایی میتواند ما را از ابتلا به کووید-19 در مصون کند؟ دکتر حمید سوری - استاد اپیدمیولوژی و عضو ستاد کنترل اپیدمی کرونا - در بخش دوازدهم از سری ویدئوهای «کرونا را بیشتر بشناسیم» به این پرسشها پاسخ میدهد.