به گفته یک متخصص صنایع غذایی، باکتری خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم، برخلاف باور عامه مردم علاوه بر کنسرو ماهی میتواند درکشک، رب گوجه، گوشت و حتی عسل نیز رشد کند و باعث فلجی شود.
منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 تیر 1395ساعت انتشار : 13:58:8به گفته یک متخصص صنایع غذایی، باکتری خطرناک کلستریدیوم بوتولینوم، برخلاف باور عامه مردم علاوه بر کنسرو ماهی میتواند درکشک، رب گوجه، گوشت و حتی عسل نیز رشد کند و باعث فلجی شود.