اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 12 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
جمعه 12 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 13:25:12

مزایا و معایب پخت و پز در ظروف مسی

مزایا و معایب پخت و پز در ظروف مسی

یک متخصص تغذیه گفت: نگهداری و پخت گوشت، گوجه‌فرنگی، آلو، چغندر و جوشانیدن سرکه، آبغوره و آب نارنج در ظروف مسی آسیب دیده توصیه نمی‌شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مهر 1396ساعت انتشار : 10:47:36
یک متخصص تغذیه گفت: نگهداری و پخت گوشت، گوجه‌فرنگی، آلو، چغندر و جوشانیدن سرکه، آبغوره و آب نارنج در ظروف مسی آسیب دیده توصیه نمی‌شود.