اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 دى ماه 1403 ساعت: 10:25:35

آیا سوسیس به‌خاطر پخته شدن از کالباس بهتر است؟

آیا سوسیس به‌خاطر پخته شدن از کالباس بهتر است؟

بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت: مقدار مواد شیمیایی نیترات‌دار در سوسیس بیش‌تر گزارش شده و آن را نباید سرخ کرد زیرا میزان سرطان‌زایی آن بالا می‌رود.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 آبان 1398ساعت انتشار : 12:0:37
بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران گفت: مقدار مواد شیمیایی نیترات‌دار در سوسیس بیش‌تر گزارش شده و آن را نباید سرخ کرد زیرا میزان سرطان‌زایی آن بالا می‌رود.