دنیای اقتصاد: سازمان غذا و کشاورزی جهان، فائو، گزارش جدیدی را با عنوان وضعیت امنیت غذایی و تغذیه جهان منتشر کرده است که در بخشهایی از آن به وضعیت ایران اشاره کرده است. بر این اساس، نسبت مبتلایان به سوءتغذیه به کل جمعیت در ایران طی سالهای 2004 تا 2006 برابر با 1/ 6 درصد بوده؛ در حالیکه این سهم در دوره سالهای 2014 تا 2016 به 5/ 5 درصد کاهش یافته است.
منبع خبر : دنیای اقتصاد - صنعت و معدنلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 شهریور 1396ساعت انتشار : 1:42:45دنیای اقتصاد: سازمان غذا و کشاورزی جهان، فائو، گزارش جدیدی را با عنوان وضعیت امنیت غذایی و تغذیه جهان منتشر کرده است که در بخشهایی از آن به وضعیت ایران اشاره کرده است. بر این اساس، نسبت مبتلایان به سوءتغذیه به کل جمعیت در ایران طی سالهای 2004 تا 2006 برابر با 1/ 6 درصد بوده؛ در حالیکه این سهم در دوره سالهای 2014 تا 2016 به 5/ 5 درصد کاهش یافته است.