نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» توسط صنایع غذایی نادی و با حضور استادان، پژوهشگران و تولیدکنندگان حوزه صنایع غذایی برگزار شد که در آن محورهایی نظیر نقش مواد غذایی در سلامت و اهمیت تکنولوژیهای جدید تولید در بهبود کیفیت انسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 فروردین 1395ساعت انتشار : 14:49:43نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» توسط صنایع غذایی نادی و با حضور استادان، پژوهشگران و تولیدکنندگان حوزه صنایع غذایی برگزار شد که در آن محورهایی نظیر نقش مواد غذایی در سلامت و اهمیت تکنولوژیهای جدید تولید در بهبود کیفیت انسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.