یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1397ساعت انتشار : 12:0:56یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد می گوید: پسته به عنوان یک محصول مقوی و خوش طعم،چنانچه در زمان برداشت و فراوری آن ضوابط بهداشتی کاملا رعایت نشود، نه تنها مفید نیست، بلکه تهدیدی هم برای سلامتی انسان است .