اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 5 بهمن ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 5 بهمن ماه 1403 ساعت: 22:26:10

آرد گندم در آذربایجان غربی با 12 درصد سبوس گیری تولید و عرضه می شود

آرد گندم در آذربایجان غربی با 12 درصد سبوس گیری تولید و عرضه می شود

ارومیه- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: بر اساس تصمیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، آرد گندم در این استان با 12 درصد سبوس گیری تولید می شود.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1395ساعت انتشار : 14:57:22
ارومیه- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: بر اساس تصمیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، آرد گندم در این استان با 12 درصد سبوس گیری تولید می شود.