ارومیه- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: بر اساس تصمیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، آرد گندم در این استان با 12 درصد سبوس گیری تولید می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 تیر 1395ساعت انتشار : 14:57:22ارومیه- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: بر اساس تصمیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، آرد گندم در این استان با 12 درصد سبوس گیری تولید می شود.