رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران مدعی شد که برخی کارخانههای لبنی در سالهای گذشته به دلیل بالا رفتن هزینههای تولیدشان کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیرهایی استفاده کردند که درجه میکروبیشان بالا بوده است.
منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 آبان 1394ساعت انتشار : 15:2:52رییس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران مدعی شد که برخی کارخانههای لبنی در سالهای گذشته به دلیل بالا رفتن هزینههای تولیدشان کمیت و کیفیت محصولات خود را کاهش دادند و در مواردی از شیرهایی استفاده کردند که درجه میکروبیشان بالا بوده است.