تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خطر بروز سرطان معده با مصرف زیاد نمک 68 درصد افزایش می یابد و حتی مصرف نمک در حد متوسط نیز این خطر را 41درصد افزایش می دهد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 بهمن 1397ساعت انتشار : 12:2:25تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خطر بروز سرطان معده با مصرف زیاد نمک 68 درصد افزایش می یابد و حتی مصرف نمک در حد متوسط نیز این خطر را 41درصد افزایش می دهد.