اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 11 ارديبهشت ماه 1404 ساعت: 1:25:16

هشت میدان میوه و تره‌بار سال آینده در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

تفاوت مصرف روغن های سرخ کردنی و پخت و پز را جدی بگیرید

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از روغن های مایع خوراکی برای سرخ کردن و پخت و پز، توضیحاتی ارائه داد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 خرداد 1396ساعت انتشار : 16:22:39
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از روغن های مایع خوراکی برای سرخ کردن و پخت و پز، توضیحاتی ارائه داد.