مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد و مردم باید توجه کنند که لبنیات پاستوریزه و کم چرب استفاده کنند.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1397ساعت انتشار : 12:1:36مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: در محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد و مردم باید توجه کنند که لبنیات پاستوریزه و کم چرب استفاده کنند.