اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 دى ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 دى ماه 1403 ساعت: 19:25:35

۳۲ تن گوشت شترمرغ در جوین خراسان رضوی تولید شد

۳۲ تن گوشت شترمرغ در جوین خراسان رضوی تولید شد

سبزوار- ایرنا- سرپرست جهاد کشاورزی جوین گفت: ۳۲ تن گوشت شترمرغ از ابتدای امسال در پنج واحد صنعتی این شهرستان خراسان رضوی تولید شده است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 بهمن 1402ساعت انتشار : 12:1:2