امسال بیش از 25 هزار هکتار از زمینهای مازندران به کشت دانه های روغنی "کلزا " اختصاص دارد که کشاورزان مازندرانی آن را در فصل پاییز کشت و در اردیبهشت برداشت می نمایند
کلزا یکی از گیاهان روغنی است که دانه آن حاوی 40 تا 45 درصد روغن و 25 تا 35 درصد پروتئین است.
روغن کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع همانند زیتون جزو با کیفیت ترین روغن های خوراکی است. پروتئین موجود در کنجاله کلزا نیز در تغذیه دام و طیور استفاده می شود.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1397ساعت انتشار : 7:2:22امسال بیش از 25 هزار هکتار از زمینهای مازندران به کشت دانه های روغنی "کلزا " اختصاص دارد که کشاورزان مازندرانی آن را در فصل پاییز کشت و در اردیبهشت برداشت می نمایند
کلزا یکی از گیاهان روغنی است که دانه آن حاوی 40 تا 45 درصد روغن و 25 تا 35 درصد پروتئین است.
روغن کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع همانند زیتون جزو با کیفیت ترین روغن های خوراکی است. پروتئین موجود در کنجاله کلزا نیز در تغذیه دام و طیور استفاده می شود.