صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ پیش فروش شکر به بالاترین سطح در ده ماه گذشته رسید.
منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 آذر 1394ساعت انتشار : 10:47:19صنایع غذایی> اقتصاد غذا - نرخ پیش فروش شکر به بالاترین سطح در ده ماه گذشته رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، این
روند صعودی به رغم گسترش فعالیت آماده سازی نیشکر در برزیل بود که نسبت به
سال های گذشته بهبود داشته است که در این صورت شرایط برای تولید اتانول از
نیشکر به منظور سوخت خودرو فراهم است.نرخ پیش فروش شکر خام در نیویورک
برای تحویل در ماه مارس به هر پوند 15.78 سنت رسید که بالاترین قیمت نقدی
از ماه ژانویه تا کنون محسوب می شود.یادآور می شود تولید شکر در دوره
کنونی 1.20 میلیون تن یعنی فقط 0.4 درصد بالاتر از زمان مشابه سال قبل است.
مازاد تولید نیشکر به جای آنکه صرف تولید شکر خام گردد، برای تولید اتانول
مصرف می شود.در همین حال سازمان بین المللی شکر "ISO" ماه پیش کمبود تولید شکر برای سال های 2016 و 2017، شش میلیون تن برآورد کرده بود.