مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: گوشت های بسته بندی شده در کارگاه ها از سلامت بیشتری نسبت به گوشت های فله برخوردار بوده و بهتر است در شرایط کنونی مردم از فرآورده های گوشتی بسته بندی شده استفاده کنند.
منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 فروردین 1399ساعت انتشار : 7:0:47مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: گوشت های بسته بندی شده در کارگاه ها از سلامت بیشتری نسبت به گوشت های فله برخوردار بوده و بهتر است در شرایط کنونی مردم از فرآورده های گوشتی بسته بندی شده استفاده کنند.